korean bbq ızgara için ürünler (2)

Baharat 'BBQ Balık' - HoReCa

Baharat 'BBQ Balık' - HoReCa

Izgara balık yemekleri - her zaman lezzetli ve özgün. Baharatımızla, balık gerçekten şenlikli, aromatik, yumuşak ve çıtır çıtır olacak. Izgara için, yoğun etli, çok kemikli ve yağlı olmayan her türlü balık uygundur. Nehir balığı söz konusu olduğunda, bütün olarak veya parçalar halinde pişirilebilir. Baharatı zeytinyağı ile birleştirin ve sosun demlenmesine izin verin, ardından balığı elde edilen sosla ovun. Biraz marine olmasına izin verin ve pişene kadar ızgara yapın. Kullanım Alanı Baharatı marine sosu hazırlamak ve mangal, ızgara balık için sos olarak kullanın. Tat Baharatlı, hafif acı İçindekiler İyotlu tuz, kuru sarımsak, kuru soğan, kırmızı pul biber, ezilmiş karabiber, ezilmiş çemen, toz zerdeçal, toz limon kabuğu, toz acı biber, fesleğen, kuru maydanoz, kekik, kuru dereotu. Besin Değeri 100 gr için. Protein (g / 100g)… 7,5 Yağ (g / 100g)… 2,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 27,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 160
Baharat 'BBQ Tavuk' - HoReCa

Baharat 'BBQ Tavuk' - HoReCa

Barbekü tavuğu, doğada hafif bir piknik için iyi bir seçenektir, ancak evde fırında da pişirebilirsiniz. Zengin baharatlı ve acı bir tat ile, mükemmel seçilmiş malzemelerle hazırlanan BBQ Tavuk baharatı ile iştah açıcı, çıtır bir kabuk kazanacaktır. Baharatı zeytinyağı ile karıştırın, sosun demlenmesine izin verin, ardından tavukları elde edilen sosla bulayın. Marine olmasına izin verin ve tel ızgarada pişirin. Kullanım Alanı Marine yapmak için baharatı kullanın ve barbekü, ızgara tavuk veya diğer kümes hayvanları için bir sos olarak kullanın. Tat Baharatlı, acı Malzemeler İyotlu tuz, kuru soğan, kuru sarımsak, ezilmiş beyaz biber, toz kırmızı biber, kekik, tarhun, keklik otu, fesleğen, kırmızı pul biber, kekik, biberiye. Besin Değeri 100 gr. Başına Protein (g / 100g)… 6,0 Yağ (g / 100g)… 2,0 Karbonhidrat (g / 100g)… 28,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 150